Blog

 

υλικά:1/2 φρέσκα βρασμένα παντζάρια ή από βάζο, 5 μέτρια καρότα τριμμένα σε τρίφτη, 4 μεγάλα ξυνόμηλα τριμμένα στον τρίφτη και ραντισμένα με λεμόνι να μην μαυρίσουν, μια χούφτα καρύδια σε μικρά κομματάκια, λάδι, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι.

εκτέλεση: Σε ψηλό γυάλινο μπολ με ποδαράκι βάζουμε κάτω τα καλά στραγγισμένα παντζάρια και ρίχνουμε λίγα καρύδια. Από πάνω βάζουμε τα καρότα και λίγα καρύδια και στο τέλος τα μήλα και τα υπόλοιπα καρύδια. Ραντίζουμε με ντρέσσιγκ από λάδι, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι,.

Είναι μια πολύ διακοσμητική, εύγευστη και δροσερή σαλάτα, τα υλικά όμως πρέπει να μπούνε στο μπόλ λίγο πρίν από το σερβίρισμα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.